< Takaisin

FINNAGORA ETSII TAPAHTUMATUOTTAJAA

FinnAgora - Suomen kulttuurin, tieteen ja talouden keskus Unkarissa - etsii tapahtumatuottajaa/viestintäkoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen 1.8.2019 – 30.6.2021. Työsuhdetta voidaan yhteisellä sopimuksella jatkaa. Tapahtumatuottaja työskentelee Budapestissa.

Tapahtumatuottaja tuottaa instituuttiin ohjelmakokonaisuuksia, seminaareja sekä kulttuuriviennin hankkeita. Tapahtumatuottajan tehtäviin kuuluu ohjelmarahoituksen hankkiminen ja raportointi. Lisäksi tehtäävään kuuluu instituutin viestinnän koordinointi.

Edellytämme tapahtumatuottajalta suomalaisen taiteen ja kulttuurikentän sekä laajemminkin suomalaisen yhteiskunnan tuntemusta, projektinhallintakykyä, kokemusta rahoituksen hankinnasta sekä soveltuvaa koulutusta. Kokemus tuotannollisista tehtävistä on edellytys. Etsimämme henkilö on aktiivinen ja aloitteellinen sisältöasiantuntija, jolla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.

Työtehtävät edellyttävät erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa. Unkarin kielen taito ei ole välttämätön, mutta katsotaan eduksi.

Tarjoamme näköalapaikan kansainväliseen kulttuurin ja yhteistyön kenttään hyvähenkisessä työyhteisössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa FinnAgoran johtaja Cita Högnabba-Lumikero: +36 20 256 4163.

Hakemukset lähetetään osoitteeseen cita.hognabba-lumikero@finnagora.hu 2.6.2019 mennessä.