< Takaisin

Wild at Heart -design näyttely

10.10.2019 klo 13:45 - 31.10.2019 klo 13:45

Nuoren muotoilija-kuraattori Tero Kuitusen suunnittelema näyttely Wild at Heart – A Collection of Modern Finnish Design and Art,  ravistelee perinteisiä käsityksiä suomalaisesta muotoilusta hillittyine sävyineen ja pelkistettyine muotoineen. Näyttelyn nimi Wild at Heart viittaa suomalaisen kulttuurin vähemmän tunnettuun puoleen – varautuneen ja ujon kuoren alta on löydettävissä rutkasti villiä huumorintajua, kesyttömyyttä ja intohimoa, ja tämä näkyy myös suomalaisessa muotoilussa omalaatuisena luovuutena, uskalluksena sekä värien käyttönä.

”Haluan tuoda näyttelyssä esille erityisesti sen, miten moniulotteinen muotoilun kenttä oikein on. Mielestäni elämme tällä hetkellä eräänlaista muotoilun uutta renessanssiaikaa, jossa ihmiset liikkuvat vapaammin eri luovien alojen välillä”, kertoo kuraattori Tero Kuitunen.  

Näyttelyn kymmenen muotoilijaa liikkuvat ketterästi taiteen ja muotoilun rajapinnassa, työstävät rohkeasti uusia materiaaleja ja uskaltavat kokeilla ennakkoluulottomasti. Näyttelyssä nähdään muun muassa Eero Aarnion teoksia. 

Näyttelyn voi nähdä Budapestissa 10.10-31.10 Hybridartspace -galleriassa. Näyttely on auki ti-pe klo. 15-18. Näyttelyn voi nähdä aukioloaikojenulkopuolella jos gallerian kanssa asiasta sopii etukäteen. 

Facebook tapahtuman voi löytää täältä.

 

ä.